R26 - eigen recept met rutiel

Afbeelding: 
936
Kleisoort: 
Wit Bakkende klei
SoortWerk: 
Draai en boetseerwerk
Geboortedatum: 
2014-11-10T00:00:00
1ste bak temperatuur: 
950°c
2de bak temperatuur: 
1240°c
1ste bak datum: 
2014-11-21T00:00:00
2de bak datum: 
2014-12-21T00:00:00

Gedraaid uit 1,3 kg. een eenvoudige vorm van 14 cm hoog, 16cm op zijn breedste kant en 13 cm als opening.
Ideaal als stille caspeau.

Afbeelding: 
939
Kleisoort: 
Wit Bakkende klei
SoortWerk: 
Draaiwerk
Geboortedatum: 
2014-11-11T00:00:00
1ste bak temperatuur: 
1000°c
2de bak temperatuur: 
1240°c
1ste bak datum: 
2014-11-30T00:00:00
2de bak datum: 
2014-12-20T00:00:00
Abonneren op RSS - R26 - eigen recept met rutiel